Implementatie ISO 9001 Kwaliteit

De ISO9001:2015 norm bevat richtlijnen voor het structureel en formeel laten verlopen van het organisatieproces. 

Hoe de richtlijnen worden geïmplementeerd is aan de onderneming zelf. 

Bosrand heeft veel ervaring in het ontwikkelen en implementeren van de         ISO 9001 normen binnen organisaties. 

Bosrand deelt hierbij het totale integrale organisatieproces op in drie aandachtsgebieden:

 

 

Beleidvorming: een onderneming / organisatie behoort haar diensten optimaal aan te laten sluiten aan de wensen van haar klanten. Deze klantwens wijzigt in de toekomst en dus is een structurele methode van beleidvorming noodzakelijk. 

Proces beheersing: de samenwerking tussen uw medewerkers moet effectief en efficiënt verlopen. Formele structuren zijn noodzakelijk om de foutkans te verkleinen.

Proces sturing: vanuit de beleidsvorming worden concrete doelen gesteld zoals bijvoorbeeld het realiseren van omzettargets of het realiseren van afvalreductie. Er is een structurele methode van sturing en bijsturing door de directie noodzakelijk. 

 

De principes die Bosrand hanteert voor het ontwikkelen van een kwaliteit management systeem zijn:

 

 

 

En natuurlijk hoeft het structureren van uw organisatie binnen de ISO9001 normen niet veel te kosten. Bosrand brengt graag een offerte uit met een Fixed price voor het gehele traject. Bosrand Bedrijfskunde
Landschaplaan 143
7824 BG Emmen
T 06 – 23 97 37 67
ard.spoor@bosrandbedrijfskunde.nlBosrand op Twitter

@BosrandQHSE: WFR Oilfield Services heeft čn het ISO9001 certificaat čn het OHSAS18001 certificaat behaald, dankzij het Bosrand managementsysteem!
@BosrandQHSE: Kosten de nieuwe ISO9001:2015 normelementen u veel tijd? Neem dan even contact op. Bosrand zorgt voor een snelle implementatie!
@BosrandQHSE: Vanuit ons kantoor te Emmen staat Bosrand klaar om uw organisatie operationeel te ondersteunen in al uw ISO9001 / OHSAS18001 activiteiten
 


ISO 9001 Kwaliteit Emmen, Drenthe | OHSAS 18001 Arbo Emmen, Drenthe | ISO 14001 Milieu Emmen, Drenthe