De werkwijze

Wij proberen niet de adviseur te zijn en ook niet de interim manager. We zitten hier tussen in: flexibele operationele uitvoering! Waarbij niet onze mening, maar uw doelstelling centraal staat.

We sparren graag met ondernemers over het probleem, maar zien ons zelf als operationeel deel van de oplossing.  

Die oplossing vindt zijn basis in de aanwezige theoretische kennis, maar meer nog vanuit ervaring en de enorme hoeveelheid vergelijkingsmateriaal die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Daarbij werken wij voor zover mogelijk het liefst tegen een “fixed price” zodat u niet voor verassingen komt te staan.

U kunt ons inzetten voor middellang lopende trajecten als bijvoorbeeld het gedetailleerd opstellen van uw innovatiebeleid, maar ook voor het aanpassen van één enkele KAM procedure.

Uw werkzaamheden worden bij voorkeur op uw locatie uitgevoerd. Maar wij beschikken ook over een ruim eigen kantoor aan de:

Landschaplaan 143
7824 BG Emmen
Tel.: 06 – 23 97 37 67
Email: ard.spoor @ bosrandbedrijfskunde.nl

 

 

 

 

Bosrand bedrijfskunde / Ard Spoor ziet zichzelf als ondernemende bedrijfskundige, met een gezond oog voor marktkansen. In de volgende initiatieven is Bosrand betrokken: 

Matchinvest: We zijn 50% aandeelhouder van het investeringsplatform Matchinvest (zie www.matchinvest.nl) Binnen Matchinvest begeleidt Bosrand ondernemers met een kapitaalbehoefte in de contacten met investeerders.

Calyxs / M2participaties: Met Calyxs BV wordt via M2participaties actief deelgenomen in een aantal ondernemingen. Bosrand vult binnen M2participaties de bedrijfskundige discipline in. De belangrijkste activiteiten hierin zijn: strategievorming, procesbeheersing en processturing bij de aangesloten participaties. (ziewww.calyxs.nl  / www.m2participaties.nl)

Indicio: Binnen Indicio worden op kleine schaal kantoorruimtes verhuurd. Zie www.calyxs.nl/indicioBosrand Bedrijfskunde
Landschaplaan 143
7824 BG Emmen
T 06 ľ 23 97 37 67
ard.spoor@bosrandbedrijfskunde.nlBosrand op Twitter

 


ISO 9001 Kwaliteit Emmen, Drenthe | OHSAS 18001 Arbo Emmen, Drenthe | ISO 14001 Milieu Emmen, Drenthe