Management systeem

Een managementsysteem is de formele vastlegging van uw organisatieproces. Dit kan vanuit verschillende uitgangspunten gevormd worden en is middels verschillende normen te certificeren. De bekendste zijn de ISO9001 (kwaliteit) en de OHSAS18001 (Arbo) normen.

Bosrand heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van uw kwaliteitsysteem of uw Arbo systeem. Ook is het mogelijk om samen met Bosrand een specifieke norm te analyseren en te implementeren in uw organisatie. Zo heeft Bosrand ervaring met bijvoorbeeld de API 6a en de Mode II norm.

Bosrand heeft goede contacten met de notified bodies Lloyd's, TüV en Bureau Veritas. 

 

 

Een management systeem moet passen in uw organisatie en aangepast zijn aan uw organisatiemethodiek. Bosrand heeft een eenvoudige basis ontwikkeld die wellicht interessant is voor uw organisatie. Het management systeem van Bosrand is eenvoudig, inzichtelijk en eenvoudig uitbreidbaar en "inbreidbaar" zonder grote aanpassingen uit te moeten voeren. Het management systeem is tevens geschikt voor zowel ISO als OHSAS als andere normstellingen. 

 

 

 

 Bosrand Bedrijfskunde
Landschaplaan 143
7824 BG Emmen
T 06 – 23 97 37 67
ard.spoor@bosrandbedrijfskunde.nlBosrand op Twitter

@BosrandQHSE: WFR Oilfield Services heeft čn het ISO9001 certificaat čn het OHSAS18001 certificaat behaald, dankzij het Bosrand managementsysteem!
@BosrandQHSE: Kosten de nieuwe ISO9001:2015 normelementen u veel tijd? Neem dan even contact op. Bosrand zorgt voor een snelle implementatie!
@BosrandQHSE: Vanuit ons kantoor te Emmen staat Bosrand klaar om uw organisatie operationeel te ondersteunen in al uw ISO9001 / OHSAS18001 activiteiten
 


ISO 9001 Kwaliteit Emmen, Drenthe | OHSAS 18001 Arbo Emmen, Drenthe | ISO 14001 Milieu Emmen, Drenthe