Strategie vorming

De waarde van uw organisatie voor uw klanten zal veranderen in de toekomst. Dit omdat de klantwensen wijzigen, de technologie verbetert, de concurrentie beweegt of de trends verschuiven.

Bosrand kan u ondersteunen in het analyseren van uw businessdomein. Waar liggen uw sterktes, wat is uw marktpositie, waar liggen de marktkansen? En vooral, hoe speelt u hierop in?

 

 

Uw business domein is de basis voor diverse ondernemingsaspecten als uw marktbenadering, uw productontwikkeling, uw marketing en uw communicatie. Bosrand kan snel en zonder hoge kosten samen met u uw businessdomein opstellen. Dit kan vanuit een diepgaande analyse, maar veelal volstaat een gedegen visie op het eigen product en de markt om een goede en gezonde toekomststrategie op te stellen. Bosrand Bedrijfskunde
Landschaplaan 143
7824 BG Emmen
T 06 – 23 97 37 67
ard.spoor@bosrandbedrijfskunde.nlBosrand op Twitter

@BosrandQHSE: WFR Oilfield Services heeft čn het ISO9001 certificaat čn het OHSAS18001 certificaat behaald, dankzij het Bosrand managementsysteem!
@BosrandQHSE: Kosten de nieuwe ISO9001:2015 normelementen u veel tijd? Neem dan even contact op. Bosrand zorgt voor een snelle implementatie!
@BosrandQHSE: Vanuit ons kantoor te Emmen staat Bosrand klaar om uw organisatie operationeel te ondersteunen in al uw ISO9001 / OHSAS18001 activiteiten
 


ISO 9001 Kwaliteit Emmen, Drenthe | OHSAS 18001 Arbo Emmen, Drenthe | ISO 14001 Milieu Emmen, Drenthe